FAQ (Veelgestelde vragen)

Abonnementen en leskaarten

Moet ik mij aan-/afmelden voor een les? Nee, je hoeft je nooit aan of af te melden voor een les. Je kan deelnemen aan een les op een dag en tijdstip dat jou het beste schikt.

Ik heb een abonnement voor 1x per week maar kan soms een week niet, vervalt deze les dan? Nee, zolang je een lopend abonnement hebt vervallen je lessen nooit. Je kan je les dan gewoon inhalen op een dag en tijdstip dat jou wel uitkomt.

Ik heb een abonnement en ga binnenkort een paar weken op vakantie, vervallen mijn lessen dan? Nee, je kan de gemiste lessen altijd inhalen. Dit kan op voorhand van je vakantie of na afloop mits je een lopend abonnement hebt.

Ik heb een abonnement en ga binnenkort een paar weken op vakantie, kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten? Een abonnement is gebaseerd op een doorlopende maandelijkse betaling en kent geen stopzetting. Wel kan je alle evt. gemiste lessen altijd inhalen op een door jou gewenst tijdstip mits je een lopend abonnement hebt.

Ik heb een abonnement voor 1x per week maar wil graag vaker lessen, kan dat? Dat kan zeker! Je kan per kalender maand wisselen in je abonnement van 1x, 2x of naar onbeperkt per maand. Zorg er wel voor dat het bijbehorende abonnementsgeld voor de 1e van de nieuwe maand is voldaan. Ook is het mogelijk een leskaart naast je abonnement te laten lopen voor de keren dat je vaker  dan je abonnement wilt lessen.

Kan ik op ieder moment een abonnement afsluiten? Dat kan zeker! Hoewel abonnementen per kalendermaand lopen, en betaald worden, kan je op ieder moment een abonnement afsluiten. We maken dan een verrekening binnen de weken van de maand, abonnementen zijn gebaseerd op 13 weken per kwartaal, en dit bedrag kan je per PIN voldoen bij het afsluiten van een abonnement. Daarna maak je maandelijks voor de 1e van de nieuwe maand het abonnementsgeld over per bank. 

 

Betalingen

Hoe en wanneer betaal ik mijn abonnement? Abonnementen lopen per kalender maand en dienen voor de 1e van de nieuwe maand te zijn overgemaakt per bankoverschrijving. 

Kan ik ook contant betalen? Nee, voor ieder zijn of haar veiligheid accepteert By Heart Yoga geen contanten. Het abonnementsgeld dient voor de 1e van de nieuwe maand te zijn voldaan per bank. Een Try Out Card, Leskaart of 1e abonnementsbetaling kan per PIN worden voldaan in de studio na afloop van de les.

Studio huren

Is de studio ook te huur? Ja, de studio is ook te huur. De prijzen beginnen bij € 20,- per uur. De studio is zowel per uur als per dagdeel te huur en zowel eenmalig als wekelijks.  Bel of mail ons voor meer informatie.