Wandelen & Yoga

Ga je mee de natuur in..?

In Juni gaan we heerlijk naar buiten om te wandelen en maken we tijd voor Meditatie en Yoga zodra we daar een geschikte plek voor tegenkomen.

Tijd doorbrengen in de natuur stelt je in staat om de harmonie en interactie van de natuur en haar levenskracht te voelen en geeft je een gevoel van eenheid met alles dat leeft. Of het nu langs het water, het bos of door het land is het contact met de natuur maakt dat je ook veel makkelijker contact maakt met jezelf. Meer bij je gevoel komt maar ook en vooral makkelijker je natuurlijke kracht hervindt. De wandeling zal (indien gewenst) deels in stilte zijn zodat je kan luisteren en genieten van de geluiden van de natuur. Het zingen van de vogels, het stromen van het water of het ritselen van de bladeren. 

De nadruk ligt op het wandelen en het idee is dat we minimaal 10.000 stappen maken. Dus wees er zeker van dat je de wandeling conditioneel ook aan kan. We zullen zo'n 7 a 8 km lopen in 1.30-2.00 uur. We zullen vanaf diverse locatie's starten dus kijk altijd goed bij de datum vanaf waar we gaan wandelen..

Uiteraard houden we ons tijdens deze wandelingen aan de dan geldende maatregelen omtrent Covid-19. Dus geef je tijdig op zodat we weten met hoeveel en met wie we lopen. 

Data
  • vrijdag 19 juni 2020
  • vrijdag 26 juni 2020
Tijd

We verzamelen tussen 9.00-9.15 uur en zijn rond 11.00 uur weer terug bij het beginpunt.

(Opgeven uiterlijk de woensdag voor de gekozen datum en voor 18.00 uur)

- Vrijdag 19 juni  Hobrede / Kwadijk / Oosthuizen / Hobrede - Route Polder & Water 

- Vrijdag 26 juni Ilpendam / De Purmer - Route Bos & Polder

Prijs

De bijdrage is € 7,50 per persoon incl. fruitwater voor onderweg.

Max. deelnemers De wandeling gaat door bij minimaal 3 inschrijvingen. Maximaal aantal deelnemers is 11

Op temperatuur kunnen we ons kleden maar bij regen gaat de wandeling niet door.

Na inschrijving ontvang je de definitieve gegevens omtrent het beginpunt. Opgeven uiterlijk de woensdag voor de gekozen datum en voor 18.00 uur.

Tip: Trek je sportieve (laagjes) kleding aan hierdoor is je mind al meer ingesteld om de 10.000 stappen te willen halen.. 


Bekijk de volledige agenda