Stoelyoga

Kom kennismaken met Stoelyoga! Het zal je verbazen hoe intensief en doeltreffend dit kan zijn.. 

Misschien denk je bij stoelyoga vooral aan ouderen maar niets is minder waar.. STOELYOGA IS VOOR IEDEREEN! Niet alleen oudere hebben te maken met mogelijke bewegingsbeperking. Wat denk je van stijfheid na blessure, artrose, hand/pols klachten, revalideren na operatie, nieuwe knie of heup, oog/gehoor problemen, lage bloeddruk/duizelingen etc.. maar natuurlijk ook preventief bij bijvoorbeeld een zittend beroep, denk aan rug-nek-schouder klachten maar ook een goede werking van je organen of je coordinatie op peil houden.

Goed bewegen in een zithouding daar word je altijd beter van!

Jong-Ouder-Gezond-Minder gezond Stoelyoga is echt voor iedereen. Waar de reguliere yogalessen een afwisseling zijn van staande, zittende, liggende en omgekeerde houdingen voeren we bij STOELYOGA alle houdingen uit op en rondom de stoel in een rustig tempo dus heel laagdrempelig en voor een ieder goed te volgen.

Doe je mee met deze 5 weekse cursus?

Data
  • woensdag 9 maart 2022
  • woensdag 16 maart 2022
  • woensdag 23 maart 2022
  • woensdag 30 maart 2022
  • woensdag 6 april 2022
Tijd

9.30-10.30 uur

Prijs

Cursus Stoelyoga 5 lessen - € 49,50 per persoon

 

Ben je al lid van By Heart Yoga en heb je een geldige leskaart dan kan je deze eventueel ook gebruiken om aan de cursus mee te doen (5 strippen).

Ben je al lid van By Heart Yoga in een abonnement of leskaart en je wilt een enkele les van de cursus meedoen dan kan dat ook mits dit past binnen het minimale/maximale aantal deelnemers. 

Docent Natascha
Max. deelnemers Minimaal 4 - maximaal 10 deelnemers

Bekijk de volledige agenda