Nidra Night

De zomer ligt weer achter ons en de herfst doet haar intrede. Een uitgelezen moment om even diep naar binnen te keren en je op te maken voor het seizoen dat komen gaat.

Kom jij deze avond dubbel relaxen..?

 

We starten deze heerlijke Relax avond met thee en wat lekkers en installeren onszelf dan comfortabel voor een heerlijke dubbele Deep Relax Yoga Nidra sessie. Tussen de sessies door houden we een korte pauze vergezeld van thee & healthy snacks.

Yoga Nidra, ook wel ‘slaapyoga’ genoemd, brengt je in de diepste staat van ontspanning waarin je alleen in je diepste slaap komt. Je lichaam zal aanvoelen alsof het slaapt terwijl je geest wakker en bewust blijft. Terwijl jij je heerlijk liggend laat meevoeren is je mind in staat van verwerken en loslaten zodat jij je na afloop weer opgeladen en vrij van spanning zal voelen.

Data
  • zaterdag 26 september 2020
Tijd

19.30-21.45 uur (Nog 1 plekje beschikbaar) 

Prijs

€ 22,50 per persoon 

Docent Natascha
Max. deelnemers Aantal deelenemers min 5
Tijdschema

TIP! Ondanks er yogamatjes  in de studio aanwezig zijn is het aan te raden om een dekentje, kussen, matrasje o.i.d. mee te nemen zodat je zo comfortabel mogelijk kan liggen. Ook lekkere warme sokken of een sjaal is aan te raden. 


Bekijk de volledige agenda


Yoga Nidra, ook wel ‘slaapyoga’ genoemd, is ontspannen op het diepste niveau!

Je lichaam zal tijdens Yoga Nidra aanvoelen alsof het slaapt terwijl je geest wakker, alert en bewust zal blijven. Yoga Nidra brengt je in de diepste staat van ontspanning waarin je alleen in je diepste slaap komt, de staat waarin we verwerken en herstellen.

Eén sessie staat gelijk aan de verwerking binnen 3-4 uur slaap. Yoga Nidra verhoogd je weerstand, je intuitie, het werkt stressverlagend, het kan helpen bij slaapproblemenen en depressieve gevoelens en nog veel meer..

Yoga Nidra is bijzonder makkelijk te beoefenen gezien je languit ligt in een comfortabele houding, ook wel savasana genoemd. Terwijl jij je heerlijk liggend laat meevoeren en wegdrijven is je mind in staat van verwerken, loslaten en nieuwe verbindingen aan het maken zodat jij je na afloop weer helder, opgeladen, positief en vrij van spanning zal voelen.

Yoga Nidra is voor iedereen, of je nu wel of niet goed in je vel zit, het is voor een ieder die op zoek is naar diepe diepe diepe ontspanning..