Lach & Relax

Lachworkshop en Yoga Nidra

Van lachen in stilte tot schuddebuiken van het lachen en daarna Deep Relaxen..

We starten deze heerlijke avond met een lachmeditatie verzorgd door de altijd vrolijke en positieve Astrid van Dijk van Balance by Healing. Na een aantal ademoefeningen leren we hoe we in stilte kunnen lachen waarna we helemaal los gaan en zullen schuddebuiken van het lachen. Met haar aanstekelijke enthousiasme zal Astrid je naar vrolijke en ontspannen hoogte brengen.

Om te voelen wat het lachen met je heeft gedaan gaan we naar de rust met Yoga Nidra. Yoga Nidra, ook wel ‘slaapyoga’ genoemd, brengt je in de diepste staat van ontspanning waarin je alleen in je diepste slaap komt. Je lichaam zal aanvoelen alsof het slaapt terwijl je geest wakker en bewust blijft. Terwijl jij je heerlijk liggend laat meevoeren is je mind in staat van verwerken en loslaten zodat jij je na afloop, voor zover de lachmeditatie daar nog niet voor heeft gezorgd, weer opgeladen, positief en vrij van spanning zal voelen.

Data
  • vrijdag 24 mei 2019
Tijd

Inloop 19.30-20.00 uur

Lachmeditatie & Yoga Nidra 20.00-22.00 uur

Prijs

€ 25,- per persoon

Lach je graag of wil je graag weer leren lachen geef je dan gauw op !

Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling. Indien je onverhoopt op het laatste termijn verstek moet laten gaan kan dit tot 14 dagen op voorhand kosteloos. Na die tijd zal restitutie helaas niet mogelijk zijn tenzij er een wachtlijst is of indien je zelf iemand aandraagt.

Docent Lachmeditatie - Astrid van Dijk & Yoga Nidra - Natascha Hoogkamer
Max. deelnemers minimaal 14 en maximaal 24 personen

TIP! Ondanks er yogamatjes in de studio aanwezig zijn is het voor de Yoga Nidra aan te raden om eigen dekentje, kussen, matrasje o.i.d. mee te nemen zodat je zo comfortabel mogelijk kan liggen. Ook lekkere warme sokken of een sjaal is aan te raden. 


Bekijk de volledige agenda