Workshop Kundalini Yoga

Wil je eens ervaren wat Kundalini yoga inhoudt? In deze workshop nemen we ruim de tijd om Kundalini yoga te leren kennen. Na een introductie, doen we een kriya (yogaset) met een specifiek thema, passend in het moment. Na de kriya is er tijd om alles te laten integreren tijdens de lange diepe ontspanning. We sluiten af met een meditatie passend bij de kriya en is er tijd voor vragen of het delen van je ervaring.

Tijdens Kundalini yoga wordt er naast de houdingen en oefeningen, gebruik gemaakt van verschillende ademtechnieken, meditatievormen en mantra’s. Op deze manier wordt er veel in beweging gezet in ons lichaam en ons leven. Met als doel een vitaal en energiek leven te leiden en een groei in bewustzijn te ervaren.

Elke Kundalini les heeft een vaste structuur, maar met steeds weer een specifiek thema. Hiervoor zijn vele kriya’s beschikbaar (een vaste volgorde van houdingen en ademhalingsoefeningen). Deze worden aangevuld met een meditatie met of zonder mantra.

‘Kundalini yoga is not going to make you perfect, it’s going to make you You’
– Yogi Bhajan

Yogi Bhajan (in 1929 geboren in India) bracht Kundalini yoga in de zestiger jaren naar het westen. Deze eeuwenoude yogatraditie wordt ook wel de yoga van het bewustzijn genoemd en is een intensieve vorm van yoga. Dit komt door het gebruik maken van een combinatie van verschillende technieken die ons helpen onze energie (de Kundalini energie) voluit te laten stromen en onze chakra’s te openen. Het activeren van de Kundalini energie zorgt voor een energiestroom die het bewustzijn aanwakkert.

Bij deze workshop is iedereen welkom! Je hoeft geen lid te zijn of te worden van  By Heart Yoga. Dus zeg het voort..

Data
  • zondag 24 november 2019
Tijd

Inloop vanaf 13.15 uur – Workshop 13.30-15.30 uur

Prijs

Prijs per persoon DONATIE

(Geef wat je kan missen of wat je het waard vindt)

Laat even weten of je komt en geef je gauw op!

Docent De Kundalini workshop zal worden verzorgt door FEMKE BLAKBORN. Buiten dat Femke een echt multitalent is en prachtig kan zingen en performen ademt zij KUNDALINI YOGA en laat zij jou daar graag kennis mee maken.
Max. deelnemers minimaal 8 personen

Iedereen kan Kundalini yoga beoefenen. Voor lastigere oefeningen is er altijd een alternatief!

Bij deze workshop is iedereen welkom! Je hoeft geen lid te zijn of te worden van By Heart Yoga. Dus zeg het voort..


Bekijk de volledige agenda