Klankhealing Concert

Kom genieten van de bijzondere klankspelers Anne & Jacinta. 

Klankhealing concert  - Vrijdag 26 Juni 

Door de interesse van Jacinta  & Anne in oude culturen en oude inheemse muziekinstrumenten zijn zij in aanraking gekomen met de helende kwaliteiten van klank.

Naast een keur aan Tibetaanse Klankschalen en Chinese Gongs bespelen zij de meest prachtige inheemse  instrumenten zoals de sjamanentrommel, de didgeridoo, de Hang (klankhandpan) en nog veel en veel meer. 
De instrumenten nodigen je uit om met je totale wezen te luisteren en te voelen. De klanken en trillingen brengen ontspanning en verzachting voor lichaam, geest en ziel. Terwijl je comfortabel ligt op een matrasje en even niets moet wordt de aandacht naar binnen gekeerd. En kan je ervaren hoe de klanken en trillingen (resonanties) op je inspelen en je uitnodigen om te luisteren naar jouw innerlijk.

Kom genieten en geef je over aan de prachtige klanken!

Het concert duurt ruim 1,5 uur en na het concert is er gelegenheid om desgewenst de spelers iets te vragen of iets met hen te delen.

Data
  • vrijdag 26 juni 2020
Tijd

Inloop vanaf 19.30 uur

Aanvang concert  20.00 uur

Prijs

€ 25,- per persoon 

Je inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling.

Indien je onverhoopt op het laatste moment verstek moet laten gaan kan dit tot 14 dagen op voorhand kosteloos. Na die tijd zal restitutie helaas niet mogelijk zijn tenzij je zelf iemand aandraagt.

Docent Anne & Jacinta
Max. deelnemers minimaal 14 en maximaal 25 personen

TIP! Ondanks er yogamatjes  in de studio aanwezig zijn is het aan te raden om een dekentje, kussen, matrasje o.i.d. mee te nemen zodat je zo comfortabel mogelijk kan liggen. Ook lekkere warme sokken of een sjaal is aan te raden. 


Bekijk de volledige agenda