Over mij en By Heart Yoga

The story

Yoga is een way of life geworden in denken, in doen en in voelen. Yoga heeft mij meer zachtheid, weerbaarheid en vertrouwen gegeven. Yoga heeft mij meer inzicht gegeven in mijn rol binnen de maatschappij en waar ik sta ten opzichte van anderen mensen. Door yoga heb ik meer leren voelen en meer leren luisteren, niet alleen naar andere maar nog belangrijker, naar mezelf! Het denken en het moeten heeft plaatsgemaakt voor meer geduld en meer te vertrouwen op mijn gevoel. Mijn intuïtie wijst me als het ware vanzelf de richting.

Mijn missie is overbrengen en andere laten ervaren wat yoga voor mij heeft betekend, en nog altijd betekent, zowel op fysiek als mentaal vlak. Door yoga ontwikkel je een beter inzicht in je lichamelijk en emotioneel welzijn en de connectie hiertussen. Ik ben er van overtuigd dat een hoger lichaamsbewustzijn leidt tot meer zelfinzicht. En dat meer zelfinzicht leidt tot meer inzicht in de eigen verantwoordelijkheid en je zo beter of weer opnieuw leert te vertrouwen op je lichaam en het zelfgenezend vermogen ervan.

Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten in de yogalessen of tijdens één van de vele andere activiteiten welke By Heart Yoga te bieden heeft.

Houd het lesrooster en de agenda in de gaten!

Namasté, Natascha