Over By Heart Yoga

In het kort..

By Heart Yoga heeft een ruim lesaanbod en daarnaast zijn er tal van workshops en andere activiteiten. Met de hatha alignment lessen, yoga nidra en de speciale lessen gericht op rug-nek-schouders biedt By Heart Yoga de ultieme combinatie voor ‘Een krachtige en rustige geest in een sterk en soepel lichaam’.  Aanmelden voor een reguliere les is niet nodig, je bent vrij in de les(sen) en tijd van je voorkeur. Ook hoef je niets mee te nemen, yogamatten en andere materialen zijn in de studio aanwezig.

Zie voor een omschrijving van de lessen, het lesrooster en de workshops de informatie verder op deze site.

By Heart Yoga in Purmerend

By Heart Yoga is gelegen aan de Flevostraat 56 in Purmerend. De wijk Overwhere-De Koog is een omgeving waar sport, educatie & creativiteit steeds meer samen komen. De locatie is centraal gelegen ten opzichte van de uitvalswegen A7, N244 en N247. De locatie is zowel met de auto, het openbaar vervoer als per fiets uitstekend bereikbaar. Ook is er ruime (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

De yoga-studio is ruim, sfeervol en rustig en door de grote ramen is er volop daglicht en een prachtig uitzicht op de vele boomtoppen en steeds weer veranderende wolken luchten.  

By Heart Yoga  is de plek voor Purmerend, Waterland en omstreken om weer helemaal tot jezelf te komen en op te laden.

Kom! En ervaar het zelf!