Yoga-Coaching

Yoga Coaching - Rust, ruimte en overzicht in Mind, Body & Soul

Met veel plezier en dankbaarheid ondersteun ik als Yoga-Coach al jaren mensen bij diverse levensthema. Dit kan bijvoorbeeld zijn hoog gevoeligheid, emoties als angst en paniek, hechtingsproblematiek vanuit de ouder-kind relatie (basisveiligheid), assertiviteit, zingeving, stress, burn-out of depressieve klachten e.d..

Wat is Yoga-Coaching?

Yoga-Coaching wordt ingestoken vanuit een holistische benadering en Oosterse filosofieën achter yoga, meditatie, visualisatie en adem, mindfulness training & cognitieve therapie en op basis van ervaringsdeskundigheid. Een Holistische zienswijze betekent dat niets zonder elkaar kan en alles invloed op elkaar heeft. Het denken, het voelen, het fysieke, het mentale en het energetische zijn één met elkaar. Ik werk intuïtief en speel in op verhalen, ervaringen en emoties die omhoog komen en vertaal deze naar oorzaak-gevolg en naar de werking van fysiek op mentaal en andersom. Ieder mens is anders dus ik werk niet met vaststaande protocollen. Ook graven we niet in het verleden maar blijven in het NU. Samen kijken we waar de behoefte ligt, hoe het op dit moment fysiek en mentaal met je is of er patronen te herkennen zijn en zo vullen we gaandeweg het traject in en aan. We versterken je eigen intuïtie, je onderbewustzijn, zodat de antwoorden die al in jou aanwezig zijn, vanuit je innerlijk weten, weer van nature omhoog kunnen komen.

 

Kortom een persoonlijk ontwikkelingstraject waarbij je de regie en verantwoording weer in eigen hand neemt op weg naar innerlijke rust en vertrouwen.

Voor wie is Yoga-Coaching?

Loop je met vragen omtrent bepaalde levensthema’s of stap je steeds in dezelfde valkuil of draai je rond in terugkerende patronen dan is Yoga-coaching wellicht iets voor jou. Wanneer je het binnen de reguliere therapie niet hebt gevonden of tegen lange wachtlijsten aanloopt en zelf je weg aan het zoeken bent dan kan Yoga-Coaching een waardevolle aanvulling voor je zijn. 

 

Persoonlijke opmerking:

Het blijft keer op keer bijzonder om een persoonlijk ontwikkelingstraject met iemand aan te mogen gaan. De gemene deler, welke vaak onderliggend is aan hetgeen waarmee men bij mij komt, is het ontbreken van een goede ouder/kind relatie. Het ontbreken van deze basis (-veiligheid) kan verstrekkende gevolgen hebben voor de relaties die in het volwassenleven worden aangegaan. En ook voor de wijze waarop je beweegt binnen de maatschappij. Klachten als angst, paniek, burn-out of depressie kunnen dan een uiting hiervan zijn.

En op dat vlak kan ik zeker een stukje met je meelopen en je meer inzicht, bewustzijn en handvatten geven in hoe we vaak onbewust negatieve patronen zelf in stand houden met lichamelijke stijfheid en mentale spanning tot gevolg.

Contact

Wil je meer weten neem dan contact met mij op. Ik ga heel graag met je aan de slag!  natascha@byheartyoga.nl 

Voor tarieven zie lesgelden

 

Zie ook - De Huisvriendin - Professional Organizing

Net als binnen mijn werkzaamheden als Yoga-Coach bied ik als Professional Organizer rust, ruimte en overzicht maar dan in je Huis. Waarmee deze twee professies naadloos bij elkaar aansluiten en veelal ook bij elkaar horen. Hierdoor kan ik je op een breed vlak ondersteuning bieden.

Ontbreekt het overzicht in iemands hoofd zie je dat nog weleens terug in iemands huis of administratie. Ontbreekt het overzicht of is er chaos in iemands huis en of administratie dan zie je dat vaak ook terug in iemands fysieke en mentale gesteldheid. Zie De Huisvriendin