Privéles en Yoga-Coaching

Voor wie Privéles?

Wanneer je liever niet aan groepslessen deelneemt kan een privéles iets voor jou zijn. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld samen met vriend(in) wil lessen, je liever je eigen tijd voor een les bepaald of bijvoorbeeld wanneer je gerichter wil werken aan een specifiek houdingproblemen of een blessure dan kunnen privélessen een waardevolle aanvulling voor je zijn. (Zie onderaan deze pagina voor de tarieven)

Voor wie Yoga-Coaching?

Wanneer je meer wilt weten over hoe yoga je kan ondersteunen bij bijvoorbeeld stress, burn-out, depressie, angst/paniek, hyperventilatie etc. Wanneer je het binnen de reguliere therapie niet hebt gevonden of tegen lange wachtlijsten aanloopt en zelf je weg aan het zoeken bent dan kan Yoga-Coaching een waardevolle aanvulling voor je zijn. 

'Nooit verwacht dat ik door mijn eigen ervaringen zoveel voor een ander kan betekenen'.

Zo leuk en bijzonder om een privétraject met iemand aan te mogen gaan. Je zou verwachten dat het mensen zijn die vanuit de yogalessen al kennis met mij hebben gemaakt en behoefte hebben aan verdieping. Maar vaak zijn het mensen die mij nog niet kennen en waar toch onze paden kruisen. De gemene deler, welke vaak onderliggend is aan hetgeen waarmee men bij mij komt, is het ontbreken van een goede ouder/kind relatie. Het ontbreken van deze basis (-veiligheid) kan verstrekkende gevolgen hebben voor de relaties die in het volwassenleven worden aangegaan. En ook voor de wijze waarop je ruimte inneemt binnen de maatschappij. Klachten als angst, paniek, burn-out of depressie kunnen dan een uiting hiervan zijn.

En op dat vlak kan ik zeker een stukje met je meelopen en je meer inzicht, bewustzijn en handvatten geven hoe mentaal fysiek aanstuurt en hoe we vaak onbewust negatieve patronen zelf in stand houden met lichamelijke spanning en stijfheid tot gevolg.

Het is geenszins de bedoeling om op de stoel van de therapeut te gaan zitten. Yoga-Coaching word ingestoken vanuit de achtergrond van Yoga-meditatie & adem, mindfulness training/cognitieve therapie en op basis van ervaringsdeskundigheid. Ik werk intuïtief en speel in op verhalen, ervaringen en emoties die omhoog komen en vertaal deze naar fysiek. Ieder mens is anders dus geen vaststaande protocollen. We gaan niet graven in het verleden maar blijven in het NU. Samen kijken we waar de behoefte ligt, hoe het op dit moment fysiek en mentaal met je is of er patronen te herkennen zijn en zo vullen we gaandeweg het traject in en aan. Kortom een persoonlijk ontwikkelingstraject waarbij je de regie en verantwoording weer in eigen hand neemt op weg naar innerlijke rust en vertrouwen.

Wil je meer weten neem gerust contact met mij op (zie onderstaand de gegevens)

Tarieven Privéles of Coaching (60 minuten)

Privéles of Coaching, 1 persoon (60 min.)       €    60,-  

Privéles of Coaching, 5 lessenkaart (60 min.) €  275,- p.p. (5 lessen in maximaal 5 aaneengesloten weken)

Privéles, 2 personen (60 minuten)                    €   35,00 p.p. 

Privéles, 3 personen (60 minuten)                    €   30,00 p.p.

Note: Privéles of Coaching aan huis + € 15,- p.p. per les extra binnen max. 12 km, incl materialen

Tarieven Privéles of Coaching (90 minuten)

Privéles of Coaching, 1 persoon (90 min.)       €   80,- 

Privéles of Coaching, 5 lessenkaart (90 min.) €  375,- p.p. (5 lessen in maximaal 5 aaneengesloten weken)

Privéles, 2 personen (90 minuten)                    €   45,00 p.p. 

Privéles, 3 personen (90 minuten)                    €   35,00 p.p. 

Note: Privéles of Coaching aan huis + € 15,- p.p. per les extra binnen max. 12 km, incl materialen.

De invulling van privéles of coaching bepalen we samen afhankelijk van jou behoefte. Wil je meer weten neem dan contact op via natascha@byheartyoga.nl

Let op, Privéles of Coaching afgezegd binnen 36 uur 50% doorbetaling en binnen 24 uur 100%.