Lesgelden

Kom kennismaken - Try Out Card - 3 lessen voor € 21,50

Om te ervaren wat yoga voor je kan betekenen, welke lesvorm(en) het beste bij je past en of By Heart Yoga je aanspreekt is er de Try Out Card (14 dagen geldig)

Liever kennismaken middels een losse les dan kan dit éénmalig voor het gereduceerde tarief van € 12,50 (normaal € 17,50). 

 

Abonnementen

Maandelijkse betaling per bankoverschrijving voor de 1e van de maand. Abonnementen zijn gebaseerd op 13 weken per kwartaal en lopen in eerste instantie 6 maanden. Opzegtermijn is 1 maand, op te zeggen voor de eerste van de laatste maand via info@byheartyoga.nl

1 x les per week                                 € 45,- p.mnd

2 x les per week                                 € 67,50 p.mnd

By Heart Card - onbeperkt              € 79,50 p.mnd

 

Leskaarten

Leskaart 5   (2 maanden geldig)      €  72,50 

Leskaart 10 (3 maanden geldig)      € 125,-

Leskaart 10 (6 maanden geldig)      € 135,-

Losse les                                              €   17,50                                                                                                 

Algemene voorwaarden Bovenstaande tarieven gelden vanaf 15 augustus '22 voor leskaarten en vanaf 1 september '22 voor abonnementen. Alle kaarten en abonnementsvormen zijn persoonsgebonden, uitsluitend te gebruiken tijdens de reguliere lessen en maximaal geldig voor de aangegeven periode. De maandabonnementen zijn gebaseerd op 13 weken per kwartaal en dienen uiterlijk op de eerste van de nieuwe maand te zijn voldaan. In den beginne wordt een maandabonnement aangegaan voor de duur van 6 maanden. Na 6 maanden is een abonnement per maand opzegbaar met in achtneming van 1 maand opzegtermijn. Er zal geen kwijtschelding of restitutie van het abonnementsgeld plaatsvinden indien eerder beëindigen van het abonnement dan na 6 maanden. Bij een leskaart 5 (2 maanden geldig of leskaart 10 (3 maanden geldig) mag er maximaal 1 les worden meegenomen naar een nieuwe leskaart mits aangeschaft binnen 4 weken na de afloopdatum. Bij een leskaart 10 (6 maanden geldig) mogen er maximaal 2 lessen worden meegenomen naar een nieuwe leskaart mits aangeschaft binnen 4 weken na de afloopdatum. Bij een ziekteduur langer dan 4 weken is het mogelijk het maandabonnement (tijdelijk) stop te zetten, gemiste lessen binnen de eerste 4 weken kunnen worden ingehaald bij hervatten van het abonnement. Een Try Out Card is maximaal 14 dagen geldig na datum uitgifte en per persoon maximaal 1 maal per 5 jaar aan te schaffen. By Heart Yoga is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van een leskaart of try out card. Ook is zij niet aansprakelijk voor persoonlijke of materiele schade voorvloeiend uit deelname aan lessen/activiteiten en of verblijf bij By Heart Yoga.