Lesgelden

Kom kennismaken - Try Out Card - 3 lessen voor € 21,50

Om te ervaren wat yoga voor je kan betekenen, welke lesvorm(en) het beste bij je past en of By Heart Yoga je aanspreekt is er de Try Out Card (14 dagen geldig)

 

Maandabonnementen

De maandabonnementen zijn gebaseerd op 13 weken per kwartaal. Betaling geschied via Pin of bankoverschrijving voor of uiterlijk op de 1e van de maand. Opzegtermijn is 1 maand, op te zeggen voor de eerste van de laatste maand via info@byheartyoga.nl

1 x les per week                                   € 41,50 p.mnd

Bij betaling van 6 maanden vooruit € 37,35 p.mnd

 

2 x les per week                                   € 62,50 p.mnd

Bij betaling van 6 maanden vooruit € 56,25 p.mnd

 

By Heart Card - onbeperkt                € 72,50 p.mnd

Bij betaling van 6 maanden vooruit € 65,25 p.mnd

 

Leskaarten

Leskaart 20 (12 maanden geldig)    € 230,00

Leskaart 10 (6 maanden geldig)      € 127,50                   

 

Losse les 

Losse les                                              €  17,50                                                                                             

 

Algemene voorwaarden Alle kaarten en abonnementsvormen zijn persoonsgebonden, uitsluitend te gebruiken tijdens de reguliere lessen en maximaal geldig voor de aangegeven periode. De maandabonnementen zijn gebaseerd op 13 weken per kwartaal en dienen uiterlijk op de eerste van de nieuwe maand te zijn voldaan. In den beginne wordt een maandabonnement aangegaan voor de duur van 6 maanden. Na 6 maanden is een abonnement per maand opzegbaar met in achtneming van 1 maand opzegtermijn. Bij betaling van de eerste 6 maanden van het abonnement ineen geldt een korting van 10%. Er zal geen kwijtschelding of restitutie van het abonnementsgeld plaatsvinden indien eerder beëindigen van het abonnement dan na 6 maanden. Bij een ziekteduur langer dan 4 weken is het mogelijk het maandabonnement (tijdelijk) stop te zetten, gemiste lessen binnen de eerste 4 weken kunnen worden ingehaald bij hervatten van het abonnement. Een Try Out Card is maximaal 14 dagen geldig na datum uitgifte en per persoon maximaal 1 maal per 5 jaar aan te schaffen. By Heart Yoga is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van een leskaart of try out card. Ook is zij niet aansprakelijk voor persoonlijke of materiele schade voorvloeiend uit deelname aan lessen/activiteiten en of verblijf binnen de bedrijfsruimte van By Heart Yoga en of verblijf binnen de ruimte/accommodatie waar door By Heart Yoga activiteiten zijn georganiseerd.